• 4
  • 5
  • 2

Избрани производи

Zhejiang Qinyou Green Technology Co., Ltd (Cixi Nader green technology Co., Ltd) лоциран во индустриската зона Cixi Xinpu е водечки производител извозник за продажба на целосен опсег на производи за апарати за домаќинство.Над 95% од машинските делови се саморазвиени и произведени.По повеќе од 10 години напори, сега веќе имаме голем пазар во повеќе од 30 земји и региони, вклучувајќи ги Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Африка и Европа.Забележан е значителен годишен раст на домашната и странската продажба, а компанијата ја задржа својата водечка позиција во кинеската индустрија за апарати за вода за пиење за домаќинства.

Нови пристигнувања